Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Saka, Akçay'daki hizmetleri aksatmıyor

Saka, Akçay

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Akçay Mahallesindeki çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Akçay Mahallesi`ndeki çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka`nın talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız verdiklerini belirten yetkililer, yoğun geçen yaz sezonu süresince çalışmalarına aynı kararlılıkla devam edeceklerini bildirdi.
Edremit Akçay Mahallesi'nde, belediye tarafından yürütülen çalışmalar tüm hızı ile sürüyor.
Yaz sezonun yoğun olarak yaşandığı bu günlerde vatandaşların herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından çalışmalar düzenli bir şekilde yürütülüyor.
Akçay Mahallesi'nde sinekle mücadeleden, Pina Deresi'nde ki temizlik çalışmalarına, cadde ve sokakların bakım onarımına kadar tüm hizmetler düzenli bir şekilde yerine getiriliyor.
Akçay Mahallesi'nin ilçenin en önemli turizm merkezlerinden biri olduğunu işaret eden Başkan Saka, Hemşerilerimizin ve tatil için Akçay'da bulunan konuklarımızın rahat ve huzur içerisinde bir yaz sezonu geçirebilmeleri için gerekli tedbirleri alıyoruz. Fen İşleri ekiplerimiz gerekli çalışmaları yerine getiriyor ayrıca yaz sezonunda nüfusun yoğunlaştığı tüm turistik mahallelerde temizlik işlerine ayrı bir özen gösteriyoruz” diyerek sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli